Deze à la Carte is een voorbeeld. A la Carte op aanvraag in het restaurant.

A LA CARTE


VOORGERECHTEN

Ganzenlever 31
Terrine van ganzenlever – gerookte paling – structuur van biet

Pissaladière 26
Ansjovis – olijven – ricotta – Roscoff-ui

Lijnzeebaars 'à la grenobloise'28
Lijnzeebaars – artisjok – hazelnootboter

Langoustine 32
Tartaar van langoustines – consommé – dragon
Supplement Imperial Heritage Caviar Oscietra (5gr.) 15

Op verzoek stellen we u graag onze andere bereidingen voor met de Imperial Heritage Caviar.


HOOFDGERECHTEN

Patrijs 48
Grijspoot patrijs – pastinaak – chanterelle

Ris de veau 42
Kalfszwezerik – aardappel – wortel – bimi

Tarbot op de graat 65
Tarbot kwaliteit 5kg+ – handgepelde grijze garnalen – lavas

­ Wagyu A5+ 69
Entrecôte Wagyu Kagoshima – knapperige salade – pont neuf

Pithiviers van rog 68
met witloof en Ganda ham – 2 personen


DESSERTS

Dame Blanche 14
Vanille - Valrhona chocolade

Crêpe Normande 14
Pannenkoek - appel - calvadosroom

Soufflé van chocolade 14
Manjari chocolade — ijs van olijfolie

Crema Catalana Lys d'Or 14
Konfijt van citrus — karamelroomijs — espuma vanille

Kaas chariot van onze Belgische raffineurs 15



Van maandag tot en met donderdag serveren we zowel onze à la carte gerechten als onze vier- en vijfgangen suggestiemenu 'La Lys d'Or'.
Op vrijdagavond heeft u de keuze tussen onze à la carte gerechten ene het vijfgangen suggestiemenu.