Deze à la Carte is een voorbeeld. A la Carte op aanvraag in het restaurant.
VOORGERECHTEN
Ganzenlever 31
Terrine van ganzenlever – gerookte paling – structuur van biet
Pissaladière 26
Ansjovis – olijven – ricotta – Roscoff-ui
Lijnzeebaars 'à la grenobloise'28
Lijnzeebaars – artisjok – hazelnootboter
Langoustine 32
Tartaar van langoustines – consommé – dragon
Supplement Imperial Heritage Caviar Oscietra (5gr.) 15
Op verzoek stellen we u graag onze andere bereidingen voor met de Imperial Heritage Caviar.
HOOFDGERECHTEN
Patrijs 48
Grijspoot patrijs – pastinaak – chanterelle
Ris de veau 42
Kalfszwezerik – aardappel – wortel – bimi
Tarbot op de graat 65
Tarbot kwaliteit 5kg+ – handgepelde grijze garnalen – lavas
Wagyu A5+ 69
Entrecôte Wagyu Kagoshima – knapperige salade – pont neuf
Pithiviers van rog 68
met witloof en Ganda ham – 2 personen
DESSERTS
Dame Blanche 14
Vanille - Valrhona chocolade
Crêpe Normande 14
Pannenkoek - appel - calvadosroom
Soufflé van chocolade 14
Manjari chocolade — ijs van olijfolie
Crema Catalana Lys d'Or 14
Konfijt van citrus — karamelroomijs — espuma vanille
Kaas chariot van onze Belgische raffineurs 15
Van maandag tot en met donderdag serveren we zowel onze à la carte gerechten als onze vier- en vijfgangen suggestiemenu 'La Lys d'Or'.
Op vrijdagavond heeft u de keuze tussen onze à la carte gerechten ene het vijfgangen suggestiemenu.