Restaurant Lys d'Or is de droom die werkelijkheid werd voor chef Ignace Wattenberge.
Zijn passie voor de Belgisch-Franse productkeuken bracht hem langsheen vooraanstaande sterrenrestaurants in binnen- en buitenland.
Toen hij in 2017 de prestigieuze titel "Eerste kok van België" won, was zijn enthousiasme om een eigen zaak te runnen niet meer te stoppen.
En waar beter een belevingskeuken serveren dan in een prachtig gerenoveerd herenhuis in het kunstkwartier van Gent?
We nodigen u graag uit voor een heerlijk moment met een gouden randje.
(keuken)
Maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag:
12u00 - 14u00 & 19u00 - 21u00
Zaterdag:
19u00 - 21u00
Gesloten op woensdag, zaterdagmiddag en zondag.
Ons team geniet momenteel van een deugddoend zomerverlof. We verwelkomen u graag opnieuw vanaf 06/08.
We can't wait to serve you!